Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Nieuwe huisarts in de praktijk


M.i.v. 1 november gaat mw. Carlijn Schouten als nieuwe huisarts bij ons werken. Tamara Hensgens stopt bij ons en zal elders buiten Amsterdam werkzaam zijn. 

Wij danken Tamara voor haar toewij...
Lees verder »

Avondspreekuur op woensdag


Wij hebben gemerkt, dat er bij onze patiënten een duidelijke behoefte is aan een avondspreekuur. Om de service te verbeteren zijn wij begonnen met een avondspreekuur op woensdag van 18.00 tot 19.30 uur. Dit spreekuur is uitsluitend op afspraak. ...
Lees verder »

Beweegt u 30 minuten?


Wie wil er nou niet fitter uitzien of energieker door het leven gaan? Dat lukt met elke dag 30 minuten fietsen, wandelen, sporten of dansen!
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Schildklieraandoeningen


Problemen met de schildklier komen regelmatig voor, vooral bij vrouwen. De schildklier kan zowel te snel als te langzaam werken en dit kan vele klachten geven.
Lees verder »

Meldpunt Medicijnen


Vanaf nu kunt u opvallende ervaringen met uw medicijnen rechtstreeks melden op het digitale Meldpunt Medicijnen. Het Meldpunt Medicijnen is een samenwerking van DGV, Nederlands instituut voor verantwoord medicijngebruik, vier patiëntenorga...
Lees verder »

Welkom op onze praktijksite


U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, informatie over de waarneming in avond en weekend etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij de huisartspraktijk terecht ...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten