Huisarts in Amsterdam

Bent u op zoek naar een huisarts en bent u woonachtig in Amsterdam Slotervaart, Osdorp, Nieuw Sloten, Oostoever of Overtoomse Veld? Dan kunt u zich inschrijven bij de praktijk van Huisarts F.A.H. van Erven. Nieuwe patiënten zijn welkom bij onze huisarts in Amsterdam. Voor het inschrijven bij onze huisarts in Amsterdam kunt u eenvoudig een formulier downloaden op de website en deze inleveren bij de balie van onze praktijk.

Op onze website  kunt u alle informatie vinden over onze huisarts praktijk in Amsterdam. Wie wij zijn, wat we doen, de openingstijden van de praktijk en informatie over de waarneming in avond en weekend.

Onze huisarts in Amsterdam is gevestigd in het Medisch Centrum Amsterdam West aan de Pieter Calandlaan. Onze praktijk is telefonisch te bereiken op de volgende telefoon nummers:

Telefoon: 020-6154545
Receptenlijn: 020-6158081
Spoednummer: 020-6140827

Spreekuur bij onze huisarts in Amsterdam op afspraak

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur. Per reguliere fspraak plannen wij 10 minuten. Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw gewenst contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is verplicht om vertrouwelijk met al uw informatie om te gaan.

Heeft u voorkeur voor een arts, vermeldt dan bij het maken van een afspraak bij welke arts u de afspraak wilt. Moet u terug komen voor een bepaalde klacht, dan vragen wij u om bij dezelfde arts een vervolg-afspraak te maken.

Nieuw is het avondspreekuur op woensdagavond van 17.00 tot 19.30 uur.

U spreekt dan uw eigen huisarts. Het avondspreekuur is uitsluitend op afspraak. Dit avondspreekuur is niet voor spoedgevallen. Bel hiervoor het spoednummer van de Huisartsenpost. In de schoolvakanties is er geen avondspreekuur.